Breaking News :

Propunerile grupului de reflecție al Academiei Române pentru atenuarea CRIZEI provocate de COVID – 19: „România în și după pandemie”

Cine sunt cei care cenzurează Facebook-ul în România. Guvernul şi MAI neagă, Uniunea Ziariştilor reacţionează: “Presa nu e teroristă”

Guşă: „Manipulare şi minciună dovedite!“Testele COVID-19 din România, lipsite de acurateţe: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“ Cine are interes să izoleze românii de restul lumii!

Noi proteste în București! „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”, au scandat protestatarii

Rușine, Domnule Volodimir Zelenski! Nu vă mai fotografiați cu patrimoniul furat românilor în timp ce dați legi pentru asimilarea lor!

SUA s-au retras din OMS! Asociația Europeană de Patologie: nimeni nu a murit de coronavirus! Când se retrage și România din OMS? Cine răspunde penal pentru dezinformarea/manipularea populației și pagubele economice?

George Damian: Un Bucureşti debusolat în relaţia cu Chişinăul

Părintelui Milea către Președintele Iohannis: Aveți puterea de la Dumnezeu să dovediți în istoria românilor, că vă pasă de noi, că respectați cea mai mare sărbătoare creștină a românilor, Sfintele Paști

Analiză trustului de presă al Mapn: Dezinformările Moscovei, mai periculoase decât Covid-19

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Diaspora: Nu veniți acasă de Paște!

România nu mușcă din nada aruncată de Rusia la Chișinău. Sprijinul României va fi mai departe strict condiționat

Atenționare de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 – Spania, Germania, Franța

Trump suspendă pentru 30 de zile călătoriile din UE în SUA.Cetățenii străini care călătoresc din Europa nu mai pot intra în SUA

Donald Trump, cel mai informat om de pe planetă, liniștește demența mass-media cu coronavirusul: anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune… Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe

Deciziile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV din România

Big Farma a cumpărat presa centrală și i-a impus cenzura! Aceasta a ignorat LANȚUL UMAN format din peste 5000 de oameni jurul Parlamentului de sâmbătă, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie

Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr. Vasile Astărăstoae și Dr. Pavel Chirilă, printre semnatari

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU. Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

„Unioniştii cer Academiei de Ştiinţe a Moldovei să ia o poziţie tranşantă după declaraţiile lui Igor Dodon de a înlocui limba română cu aşa-zisa limbă moldovenească”. Academia Română a facut-o!

Ludovic Orban, apel la românii din Italia: „Să nu mai vină în România decât în situații absolut urgente”

august 6, 2020

Ludovic Orban: victoria socialistului Ion Ceban la primăria Chișinăului provoacă îngrijorare la Bucureşti

Relaţia cu Republica Moldova este o prioritate majoră a Guvernului de la Bucureşti. Asigurarea a fost făcută la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, de premierul român Ludovic Orban. Şeful Guvernului de la Bucureşti spune că România va continua să sprijine parcursul european al Republicii Moldova, iar în curând va veni la Chişinău, transmite Romanian Global News.

LUDOVIC ORBAN, prim-ministrul României: „Cum ar fi susţinerea investiţiei cu gazoductul, pregătirea interconectării energetice, încurajarea înfrăţirilor la nivelul autorităţilor locale şi mai ales susţinerea autorităţilor locale din România să susţină proiecte în localităţi din Republica Moldova. Relaţia cu Republica Moldova va fi o prioritate în Guvernarea noastră.”

Ludovic Orban a mai declarat că, la invitaţia premierului de la Chişinău, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova.

Cu referinţă la alegerile din Chişinău, premierul român a declarat că victoria socialistului Ion Ceban la primăria Chișinăului provoacă îngrijorare la Bucureşti.

Prim-ministrul României a declarat legat de subiect că: „Nu înţelegem care sunt motivaţiile acestui rezultat. Sigur, voinţa exprimată de cetăţeni o respectăm, dar ar fi fost mult mai bine pentru Chişinău să-l aibă ca primar pe Andrei Năstase. Gândiţi-vă câte municipalităţi din România cu performanţă şi capacitate de a susţine administraţia Chişinăului, ar fi venit alături de Andrei Năstase şi ar fi susţinut proiecte concrete.”

Romanian Global News

Read Previous

Un eurodeputat român a fost numit raportor al Parlamentului European pentru R.Moldova

Read Next

MRP, IEH ȘI ILR se desființează și apare Departamentul pentru Românii de Pretutindeni în coordonarea Primului ministru

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *