Un renumit doctor american: ”Renunțați la acest aliment considerat sănătos! Conține cele mai multe chimicale și metale grele”

Brian Clement, un renumit doctor american dezvăluie secretul tinereții veșnice. Primele riduri apar la vârsta de 20 de ani, iar cu timpul ele devin mai evidente. Procesul de îmbătrânire este continuu, dar poate fi încetinit, iar efectele lui pot fi diminuate.Brian Clement promovează medicina progresivă la nivel internaţional şi este directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, transmite Romanian Global News citând https://www.doctorulzilei.ro/.
Renumitul doctor a susținut o conferință în România pe tema cum să-ți păstrezi organismul tânăr cât mai mult. În exclusivitate pentru Doctorul zilei, el a vorbit despre cum poți face să nu conteze că anii „din buletin” se tot adună.

Practic, ce dietă recomandați?
Dieta raw-vegană este cheia către o viață mai bună și mai lungă. Studiile pe care noi le-am făcut arată că legumele, vlăstarii sau algele ajută la păstrarea membranei celulei și, astfel, încetinesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea oamenilor sunt ceea ce mănâncă, dar secretul longevității constă în diminuarea exceselor. O dietă echilibrată și bogată în nutrienți are un efect benefic asupra calității și longevității vieții. De-a lungul timpului oamenii au uitat să aibă grijă de ei și au uitat de faptul că tinerețea vine de la interior către exterior, suntem ceea ce mâncăm.

Întregul interviu aici:
https://www.doctorulzilei.ro/un-renumit-doctor-american-dezvaluie-secretul-tineretii-vesnice-renuntati-la-acest-aliment-considerat-sanatos-contine-cele-mai-multe-chimicale-si-metale-grele/

Romanian Global News

Read Previous

Petru Bogatu: Bucureștiul nu va permite ca soarta Chișinăului să mai fie decisă la Moscova sau Berlin. RGN: Oare?!

Read Next

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României în municipiul Sfântu Gheorghe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *