Scriitoarea basarabeancă Tatiana Ţîbuleac a fost decorată cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, de către preşedintele României

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat un decret cu prilejul Zilei Naţionale a României, prin care a decorat-o pe scriitoarea Tatiana Ţîbuleac, scrie TVR Moldova, preluat de Romanian Global News.

În semn de apreciere pentru activitatea importantă dedicată creaţiei literare, pentru talentul şi profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul activităţii sale, dobândind recunoaştere la nivel european, preşedintele României, Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria A – „Literatura”, scriitoarei Tatiana Ţîbuleac.

„Anul acesta am mulţumit României de mai multe ori. De acolo au venit cele mai sincere gesturi de prietenie şi de admiraţie. Orice premiu mă apropie de unii oameni şi mă îndepărtează de alţii, ştiu şi văd asta. Sper să ne întâlnim măcar în cărţi, unde putem fi noi înşine”, a scris Tatiana Ţîbuleac pe o reţea de socializare.

Romanian Global News

Read Previous

Marș impresionant la Viena pentru salvarea pădurilor din România

Read Next

S-a lansat partidul ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *