Maia Sandu s-a întâlnit cu deputații români la București: “Ne-au încurajat să continuăm lupta

Fostul premier, Maia Sandu, împreună cu alți colegi din PAS, a avut o întrevedere cu un grup de deputați români, membri ai Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova și ai Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, transmite www.deschide.md, preluat de Romanian Global News.

Despre aceasta anunță Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Am reiterat importanța continuării proiectelor de infrastructură care ancorează Republica Moldova în spațiul european, inclusiv finalizarea gazoductului Ungheni-Chișinău și construcția unui nou pod rutier peste Prut la Ungheni. De asemenea, am solicitat sprijin pentru susținerea administrației publice locale în implementarea proiectelor comunitare. Am mulțumit României pentru sprijinul acordat în renovarea celor peste 900 de grădinițe”, susține ex-premierul.

Maia Snadumai menționează că au primit încurajare și susținere de la parlamentarii români în vederea parcursului european al R. Moldova.

„Deputații români ne-au încurajat să continuăm lupta noastră menită să apropie Republica Moldova de comunitatea europeană. Parlamentarii români ne-au asigurat că în Parlamentul României există unanimitate în ceea ce privește susținerea parcursului european al Republicii Moldova”, a adăugat Sandu.

Romanian Global News

Read Previous

Actorul Dorian Boguță: „Sunt din Chișinău, de pe teritoriu românesc. Mama îmi spunea – Nu uita că ești român”

Read Next

Petru Bogatu: Cum i-a căzut lui Dodon masca pe care se căznea să și-o pună în ultimul timp

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *