Românii din Washington sunt invitați la o petrecere românească

Pe 20 decembrie începând cu ora 19:30 românii din Washington sunt invitați la o Petrecere românească ”Ca în seara de Crăciun,” un eveniment cu colinde și tradiții de sărbători, muzică ușoară și populară și multe alte surprize. Invitații speciali sunt bine-cunoscutul cântăreț de muzică ușoară și colinde, George Rotaru și faimosul trompetist Mirel Manea, transmite Romanian Global News.
Grupul de dansatori populari profesioniști din DC vor încânta publicul cu tradiții de sărbători, cu dansul Caprei și Ursul iar DJ Coco va completa atmosfera serii (English below).

George Rotaru a devenit bine cunoscut publicului din România cu șlagărul său ”Ochii tăi” dar și cu multe alte romanțe și cântece populare, în special din zona Făgăraș. El este singurul solist român care a avut contracte la marile cazinouri din Las Vegas, scene unde au cântat înaintea lui artiști precum Elvis Presley, Frank Sinatra și Liza Minelli. Mirel Manea și-a dedicat viața unui instrument mai puțin cunoscut sau recunoscut – trompeta. A cântat alături de nume mari ale muzicii clasice universale, de la Zuchero la Lucio Dala sau Gheorghe Zamfir și a făcut parte din cele mai cunoscute orchestre din România și Italia. Cel mai special moment al carierei sale a fost dat de invitația de a susține un recital la Vatican pentru Papa Ioan Paul al doilea. Trompeta lui Mirel Manea se aude acum tot mai des și în România, fie ca prim-trompetist al Filarmonicii de Stat din Botoșani sau la concerte profesioniste, muzica sa fiind drumul către magia sunetului de calitate.
Biletele costă $30 de persoană și pot fi achiziționate on line la http://craciunindc.eventbrite.com. Copii sub 12 beneficiază de intrare liberă. Mâncare românească va fi disponibilă contra cost. Cash bar. Parcare gratuită. Pentru informații și rezervări sunați la 646.322.3677 sau 540.429.5786.
Evenimentul care va avea loc în Sala socială a Bisericii ortodoxe ucrainene Sf. Andrei – 15100 New Hampshire Avenue, Silver Spring, MD este organizat de Romanian Voice International și Romanian Journal din New York cu sprijinul Romanians of DC.

Romanian Global News

Read Previous

Peste 400 de tineri au participat la Congresul Nepsis Italia

Read Next

Un reper al exilului românesc din Italia Camilian Demetrescu – 95 de ani de la naștere

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *